kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Binnaz' bir facia
Türkiye'de 'Binnaz' şarkısıyla star olan Ciguli, oğlunun düğünü için gittiği Bulgaristan'da eşi Ayten Hanım'ın gölgesinde kaldı. Ayten Hanım Ciguli'yi parmağında oynattı

Kazandığını düğüne harcadı
BULGARİSTAN'DAN gelip Türkiye'de şöhreti yakalayan Ciguli, kayınbaba oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü dillere destan bir düğünle 21 yaşındaki oğlu İbrahim'i evlendiren Ciguli, İstanbul'da kazandığı parayı oğlunun düğünü için Bulgaristan'da harcadı. 20 bin Mark'a oğluna ev dayayıp döşeyen Ciguli 20 bin Mark da düğün için harcadı.

Bin kişi katıldı
TÜRK geleneklerine uygun olarak düzenlenen bu düğüne yaklaşık bin kişi katıldı. Kalabalık bir kortej gelinin evine davullar zurnalar eşliğinde oyunlar oynayarak gitti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Ciguli, iki oğlu İbrahim, Ferdi ve eşi Ayten Hanım'la bol bol göbek attı. Ciguli'nin gerçek "Binnaz"ı olan eşi Ayten Hanım ise her hareketiyle düğüne damgasını vurdu.

Eşi Ayten Hanım kan kusturdu
CİGULİ'Yİ adeta parmağında oynatan Ayten Hanım, eşinin giyiminden kuşamına kadar herşeyine karışmakla kalmayıp, konuşmalarına, hatta eşinin gazetecilerle yapacağı röportajlara bile müdahale etti. Ayten Hanım, Türkiye'den giden basın mensuplarına refakat eden Ciguli'nin menajeri Nermin Ceri'ye de adeta kan kusturdu. Ciguli de eşinin sözünden dışarı çıkamadı ve onun istediği gibi davrandı.

Ciguli para saçtı
DÜĞÜN töreni sabahın erken saatlerinde Ciguli'nin oğluna Haskova'nın Aşşağı Mahalle'sinde tuttuğu evin önündeki meydanda başladı. Haskova Milletvekili Yücel Ali ile Bulgaristan'ın Ajda Pekkan'ı Petra'nın da katıldığı düğün töreni öğlenden sonra Haskova'nın en lüks restoranı olan Kokonitsav'da devam etti. Müzisyenlerin başından aşağı para yağdıran Ciguli, birara iyice coşarak belindeki silahı çıkarıp havaya doğru peşpeşe ateşledi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır