kapat

12.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Seba 12. adamını arıyor
1984 yılından bu yana Beşiktaş Başkanı olan Süleyman Seba, son 6 yılda 6 isimle çalıştı. Milne'den sonra Beşiktaş'ta istikrar bozuldu

Süleyman Seba'nın ismi artık Beşiktaş ile birlikte anılıyor. 1984 yılında başlayan başkanlık macerasını 15 yıldır aralıksız sürdüren Seba, muhalefetin tüm gayretlerine karşın hâlâ yerini koruyor. Beşiktaş, bu 15 yıl içinde 11 teknik adamın yönetiminde çalıştı. Şimdi Briegel'in yerine yeni bir isim arayan Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba, 12'inci teknik adamını bulma amacında.

Seba, 1984 Mart ayında başkan olduğunda Beşiktaş'ı Dorde Miliç çalıştırıyordu. Ancak ikilinin ilişkileri kısa süre sonra bitti. Sezonu Ziya Taner bitirdi.

2 sezonluk Stankoviç ve 1 yıllık Milutinoviç dönemlerinin ardından Seba'nın ve Beşiktaş'ın büyük aşkı İngiliz Gordon Milne geldi. Seba'nın en mutlu zamanları hep 6 buçuk yıllık bu aralıkta geçti.

Gordon gitti böyle oldu
Gordon'un ardından Süleyman Seba istikrarı bulamadı. 2 buçuk yıl Daum, 1 yıl Rasim Kara, 1 buçuk yıl Toshack, Fuat Yaman, Feldkamp ve nihayet Briegel, son 6 sezonun bilançosunu oluşturuyordu. Milne'den sonra sadece 1 kez lig şampiyonluğunu yakalayabilen siyah-beyazlılar 12'inci hocayla birlikte şanslarının dönmesini diliyorlar.

Seba, 15 yıl içinde Türkiye standartlarına göre az sayıda teknik adamla çalıştı. Son birkaç yılı saymazsak en sabırlı başkan unvanını ona vermemiz hata olmaz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır