kapat

12.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ostenstad krizi
İngiltere uçağına binmek için havaalanına giden Dilmen ile Turan son anda gelen "Southampton satmıyor" telefonuyla Londra seyahatini erteledi

F.Bahçe'nin gündemine gelen Norveçli Ostenstad'da pürüz çıktı. Teknik sorumlu Rıdvan Dilmen ile İdari Menajer Cemil Turan, Southampton'ın golcü yıldızını Leeds United'a karşı izlemek için İngiltere'ye gitmek üzere dün Atatürk Havalimanı'na geldi. Ama son anda menajer Celalettin Bilgiç'ten gelen telefon üzerine Londra'ya uçmaktan vazgeçildi. Bilgiç'in, "Southampton bir forvet alacaktı. Ama olmadı. Ostenstad'ı bırakmaz" dediği bildirildi.

Hakan Şükür'ün Juventus'a transferi sırasında adı duyulan Bilgiç'in bu telefonu sonrası İngiliz kulübüyle temasa geçen F.Bahçeliler, 13 kez milli olan Ostenstad'a Perugia'nın 9 milyon mark önerdiğini öğrendiler. İngilizler'in başka tekliflere de açık olduğu ortaya çıkınca F.Bahçe, temaslarını aracısız olarak doğrudan Southampton ile yapmaya karar verdi.

Erzik'ten Oulare tavsiyesi
Bu arada, Oulare'den de tam olarak vazgeçilmediği ve Gineli yıldız için UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in, Aziz Yıldırım'a "Anderlecht Başkanı Roger Van den Stock beni arayarak, 'Genk'in Oulare'yi F.Bahçe'ye vereceği söyleniyor. Adam Belçika'nın en iyi forveti. Sakın kaçırmasınlar' dedi. Bence kesinlikle alın" mesajını ilettiği öğrenildi. F.Bahçe İdari Menajeri Cemil Turan ve Yardımcı Antrenörü Şenol Çorlu bu futbolcuyu Ghent maçında izleyecekler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır