kapat

12.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şiir gibi Hagi
33 yaşındaki Hagi, sol dizindeki sakatlık sebebiyle son anda kadroya girdi. Mükemmel bir futbol oynadı. İki golü hazırladı. Üçüncüsünü attı

G.Saray'ın Romen yıldızı Hagi'nin Rapid Wien karşısında oynayıp oynamayacağı son ana kadar belli değildi. Gaziantep maçında sol dizinden sakatlanan hagi, maçtan önce Tarim'le görüştü. "Oynayabilirim" dedi. Terim de deneyimli yıldızına formayı verdi. Hagi'nin ismi kadroda açıklandığında G.Saray tribünleri bir anda coştu. Maçı izlemeye gelen Romenler'in de keyfine diyecek yoktu. Hagi, kendisine duyulan bu güvenin ne kadar haklı olduğunu oynadığı futbolla sergilerken, ilk golde asisti veren Emre'yi pozisyona soktu.. İkincisinde Fatih'e mükemmel bir gol pası verdi. son olarak da uzatma dakikalarında bir hagi klasiğiyle skoru belirleyen isim oldu.

Milli maça gitmeyecek
Bu arada, Hagi'nin Romanya'nın 18 Ağustos'ta Larnaka'da Kıbrıs Rum Kesimi'yle oynayacağı özel karşılaşma için affını istediği öğrenildi. Hagi, maçta oynaması halinde sol dizindeki sakatlığının ciddileşebileceğini Milli Takım Teknik Direktörü Piturca'ya bildirdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır