kapat

12.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ge-li-yor-lar!
Hava Harp Okulu'nun 1999 yılı Uçuşlu ve Atışlı Tatbikat Kamp Eğitimi'ne katılan 55 bayan öğrenci, erkekleri hiç aratmıyor

HAVA Harp Okulu Öğrenci Alay Komutanlığı'nın 1999 yılı Uçuşlu ve Atışlı Tatbikat Kamp Eğitimi için gelen kadetler, komutan ve pilot adayı olabilmek için ter döküyor. 5 haftalık eğitimlerini 21 Ağustos'ta tamamlayacak olan kadetler arasında bu yıl tam 55 bayan bulunuyor. Gerek teorik eğitimlerde gerekse uygulamalarda üstün başarı gösteren bayan kadetlere hiç bir ayrım uygulanmıyor. Ayrıca bu yıl ilk kez eğitim kampının 3 İtalyan, 2 de Fransız öğrencisi bulunuyor.

730 öğrenci var
ÖĞRENCİ Alay Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Kürşat Atılgan komutasında 55'i kız, 70'i misafir olmak üzere toplam 730 öğrenci kamp eğitimi alıyor. Kampa katılan kadetler güne 06.00'da çalan müzik ile başlıyor. Herkes en geç 06.35'da spor yapmak için eğitim alanında yerini alıyor. Kahvaltının ardından saat 09.00'da eğitim başlıyor. Kamp süresince öğrencilere Askeri eğitim, göğüs göğüse muharebe, atış, liderlik, para-sailing, hayat-ı idame ve savaş beden eğitimi dersleri veriliyor.

Ali ÖZLÜER / Saniye ERGÖNÜL (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır