kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Geçmiş sizin olsun
Geçen sezonun ilk yarısında sakatlandıktan sonra eski çizgisine ulaşamayan Tugay, "Geçen yılı unuttum. Benim için sadece gelecek var. Bu yıl bambaşka bir Tugay izleyeceksiniz" dedi

Tugay, Avusturya kampının en çalışkan isimlerinden. Çok hırslı. Geçmişe sünger çekmiş. Artık sadece futbolu düşünüyor. "Geçen seneyi unuttum. Artık laf yok, iş var. Bu sene çok önemli. Geçmiş sizin olsun, gelecek de benim" diyor.

Bu sezon yepyeni bir Tugay olacağını iddia eden milli futbolcu, "Beni Tugay yapan camiaya vermem gerekenleri geçen sene veremedim ama bu sezona çok iyi hazırlanıyorum. Sahaya çıktığında kazanmak için kanının son damlasına kadar savaşan bir Tugay göreceksiniz" diye konuşup ekliyor: "Geçen sezondan daha güçlü bir kadroya sahibiz. Özellikle orta sahada çok büyük rekabet var. Forma aslanın ağzında, ama ben bu sezon yedek kalmayacağım."

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir" diyen Tugay sözlerini şöyle tamamladı: "3 yıldır şampiyon olan kadro korundu; üstüne takviyeler yapıldı. Bize doydu diyenler sofrada nasıl yemek yediğimizi görecekler. Futbolcu doyduğu anda biter. Biz sanki hiç şampiyon olmamış gibi açız."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır