kapat

15.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
GÜLAY KURİŞ'LE MODA

Burada her şey gençler için!
Modern bir gençlik mağazasında neler olmalı? Gençlere yönelik kıyafetler, aksesuarlar... Kitaplar, cd ve kasetler... Jimnastik yapılabilecek bir spor merkezi... Hepsini Vakkorama'larda bulmak mümkün.

Türkiye'de ilk junior tarz modanın, diğer gençlik meraklarıyla bütünleşmesinden doğan moda-sanat ve sporun merkezi olan Vakkorama'lar, çağın, gençliğe yönelen moda trendini tam zamanında yakalamanın yolu ve doğru adresi... "Moda Vakko'dur" sloganıyla, yıllardır Türk modasını yönlendiren en büyük kuruluşun, gençlere yönelik çok önemli bir markasıdır Vakkorama.

Moda-sanat-spor birlikteliğini yerleştiren Vakkoramacılar, yenilikçi ve cazip etkinliklerle de adlarından söz ettiriyor. Gençlerin ve genç yaşayanların, istedikleri modern giysileri bulabilmesi, sporlarını yapabilmesi, kültürel meraklarını giderebilmesi, modern bir ortamda buluşup sohbet edebilmesi amacıyla kurulan Vakkorama'larda, gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılaması mümkün.

Bu hafta Vakkorama'ların içinde en çok beğendiğim Akmerkez Vakkorama'yı sizler için gezdim.

Bembeyaz dekoruyla insanın içine huzur veren Vakkorama'larda aynı zamanda mutfak eşyaları ve hediyelikler de önemli bir yere sahip.

Bunların yanı sıra, gençliğin moda ve kültür ortamı içinde nefes alması için Vakkorama'lar içinde "Coffee Shop"lar yer alıyor. Burada yorgunluk atabi!lir, istediğiniz müziği seçip, dinleyebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır