kapat

27.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Havana! Başka söze gerek var mı?..
İstanbul geceyi bir başka yaşıyor Havana'da. Birbirinden seçkin konukları ve enfes manzarası ile Havana, farklı bir boyuta çekiyor sizleri

İstanbul'da gecenin en güzel yaşandığı mekanlardan birine götürüyoruz sizi bu hafta. Latin Amerika'nın büyüsünü ve purolarını İstanbul'un gecelerine taşıyan Havana'ya... Boğaz'ın eşsiz güzelliğini kendine dekor yapan Havana, İstanbul eğlence hayatının nabzının attığı yerlerden biri.

Havana'nın içinde sizi zor bir seçime zorlayan birbirinden ünlü restoranlar bulunuyor:

Machka: Nişantaşı şubelerindeki yoğun ilgi üzerine Havana'da da bir restoran açmış. Yemekler Rusya'dan getirilen ahçılar tarafından hazırlanıyor. Machka'da somon rulo, Katleta Po Kiyevski, ördek en fazla rağbet gören yemekler.

Suchi Bar: Geleneksel Japon yemekleri ile çıkıyor karşımıza. Suchi ve Sachimi tercihlerini Japon birası veya sake ile zenginleştirebilirsiniz. Tatlı olarak değişik bir seçeneğiniz var: Yeşil Çay Dondurması

Chez Bouvier: Fransız mutfağının farklı lezzetlerini sunuyor. Bu haftaki mönüde ise yeşil salata, Cafe de Paris soslu antrikot bulunuyor. Bunların yanında Beaujolais 97 iyi bir seçim. Tatlılardan Coupe Cafe de Paris ve profiterol en fazla ilgi görenler.

Dragon Restoran: Hilton Oteli'nden sonra yazlık mekan olarak Havana'yı düşünmüş. Çin yemeklerinin sunulduğu Dragon restoranın dekorunu da ejderhalar oluşturuyor. Yemeklerden, acılı ekşili çorba, tatlı ve ekşi soslu tavuk, Pekin ördeği, Çin pilavı ilginizi çekebilir. nler arasında. Tatlı olarak ise kızartılmış dondurma gerçekten leziz.

Max Brasserie and Bar: İtalyan Mutfağını, Havana üzerinden İstanbul'a taşımış. Ahtopot salatası, levrek ızgara ve fahişe usulü spagetti size tavsiye edebileceklerimiz.

Havana: Havana'nın tam ortasında bulunan kendi restoranında ise jumbo karides ızgara, bourbon tavuk ve franbuazlı cheese cake en fazla rağbet görenler.

Havana saat 18.00'de açılıyor. Akşamüstü içkilerini yudumlamak isteyenler bu saatlerde bardaki yerlerini alıyorlar. Saat 22.00'den sonra ise Havana gerçek kimliğine bürünüyor. "Seçkin" mekan, eğlenmeyi ve yaşamı sevenlerle doluyor. Haftanın 7 günü açık olan Havana'da hafta sonlarında 10 milyon olan giriş, hafta içi ücretsiz. Günün bütün yorgunluğunu bu çok şık ortamda atmak istiyorsanız Havana sizi bekliyor. Restoranlar için ise rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir. Bu keyfe ortak olmak için 0 212 259 59 19 numarayı aramanız yeterli.

METE TANSU


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır