kapat

27.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir de tebrik etmiş!
Bursa'da Balat ormanında otomobillerinin içinde tabancayla öldürülen işadamı Erhan Güven ve eşi Mine Güven'i cani evlat Mert Güven'in talimatıyla katleden iki tetikçiye tatbikat yaptırıldı.

5 milyar lira para karşılığında cinayeti işleyen 19 yaşındaki Uğur Tetik ve Kazım Aydın'ın soğukkanlılığı dikkat çekti. Tetikçiler cinayeti soğukkanlılıkla anlattıktan sonra, "İşi bitirince Mert'e telefonla bilgi verdik. Bize 'Elinize sağlık koçlarım' dedi" diye konuştular.

5 milyar lira para karşılığında kendilerini Erhan-Mine Güven çiftinin büyük oğulları Mert Güven'in kiraladığını belirten 19 yaşındaki Uğur Tetik ve Kazım Aydın korkunç olayı şöyle anlattılar:

Bir bir anlattılar
""Mert Güven ve yanında çalışan Yılmaz Andiç ile dükkanda buluştuk. Bize cinayeti nasıl ve nerede işleyeceğimizi anlattılar. Olay yerini daha önce incelemişler. Akşam saatlerine doğru Mert'in annesi ve babası işyerine geldi. Bizi, yanında çalışıyor gibi tanıtarak, evlerimize bırakmalarını istedi. Hep beraber yola çıktık. Mert, BUSKİ kavşağında evine gideceğini söyleyerek indi. Daha sonra Yılmaz da otomobilden indi. Saat 19.30 sıralarında Doğanköy yakınlarındaki ormana geldiğimizde silahları çıkardık. Cinayeti işledikten sonra olay yerinden uzaklaştık."

İki katil zanlısı, Mert Güven'in kendilerine silahla birlikte bıçak da vererek

"Ne olursa olsun öldürün, yaralı kalmasınlar" dediğini ve cinayete gasp süsü vermelerini istediğini söyledi.

Tetikçiler Uğur Tetik ve Kazım Aydın, cinayetten sonra Santral Garaj'a giderek Mert Güven'i telefonla aradıklarını belirterek, "İşin bittiğini söyleyip paramızı istedik. Mert Güven bize 'Elinize sağlık koçlarım' dedi" şeklinde konuştular.

Erdinç KARAKAŞ


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır