kapat

27.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Baron Jacobs TÜSİAD'da
AVRUPA özel sektörünün temsil örgütü UNICE Başkanı Baron Georges Jakobs, TÜSİAD'ı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Jakobs, görüşmenin ardından açıklamada bulunmadı. TÜSİAD Başkanı Erkut Yücaoğlu, görüşmede, UNICE'nin kendini yenileme çalışmalarının ele alındığını söyledi. Karar alma mekanizmalarının gözden geçirildiğini, şu an için 3 ülke ile kararların veto edilebildiğini kaydetti.

HP kendi diskini pazarlayacak
HEWLETT Packard, uzun süredir kullandığı disk üreticisi EMC ile aralarındaki anlaşmayı sona erdirme kararı aldı. 30 Haziran'dan itibaren EMC disk yerine, kendi üretimi olan 'HP SuperStore E Disk Array MC256' ürününü pazarlayacak. Ancak HP, şu ana kadar satmış olduğu EMC disk'lerin servisini vermeye devam edecek.

Raks-Fujitsu Bayi toplantısı sona erdi
RAKS-FUJİTSU 5. Bayi Toplantısı, geçen hafta Belek Antalya'da yapıldı. Toplantıya, Raks ve Fujitsu yetkilileri ile birlikte Türkiye çapında 40 bayi katıldı. Toplantıda, Fujitsu'nun 2000'de dünya ile aynı anda Türk pazarına sunacağı yeni klima modelleri ile 1999 yılı satış-pazarlama ve reklam stratejileri tanıtıldı.

Winsa şube ağını giderek genişletiyor
TÜRK PVC kapı, pencere ve panjur sektörünün iddialı markalarından Winsa showroom ağını genişletiyor. Winsa, bir ilke imza atarak 91 bayinin tümünü tek tip showroom olarak dizayn etti. Winsa, tek tip showroom uygulamasıyla, müşterilerine her yerde aynı kalitede hizmet vermeyi hedefliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır