kapat

21.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) İletişim bakımından yoğun, fakat çevrenizle ilişkilerinizde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. İş yerinizde fazla detaycı davranmak çalışanlarınız veya ortağınızla gerilim yaşamanıza neden olabilir. Sağlığınıza özen gösterin.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Sosyal yaşamınızda yenilikler yapabileceğiniz hareketli bir gün. Maddi konulardaki pratik yaklaşımlarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Spekülatif konularda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeli ve ayağınızı yere sağlam basmalısınız.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Ailenizle ilgili konularda sıkılabileceğiniz ve aile üyeleriyle tartışabileceğiniz bir gün. Her şeye rağmen maddi konularda birbirinize destek verebilir, evinizle ilgili harcamaları birlikte düzenleyebilirsiniz. İletişimde başarılısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Hareketli ve meraklı yapınız size çevresel ilişkilerinizde başarı getiriyor. Bugün birçok kısa yol yapabilir, yolculuklarınızda dostlarınızla karşılaşabilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişimdeki başarınız kaynaklarınızı olumlu yönlendirmenize yarıyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konularda ani kararlardan kaçınmanız gereken bir gün. Grup çalışmaları ve organize faaliyetlerden istediğiniz sonucu alamamak canınızı sıkabilir. İç huzursuzluklarınızı yenmek ve yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmelisiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Girişimci ve aktif bir gününüzdesiniz. Burcunuzda bulunan Ay'ın Güneş'le sert açısı mesleki konularda hırslı ve aşırı detaycı davranmanıza neden olabilir. Düşüncelerinizi uygulama konusunda değişkenlik göstermeniz kendinizi ve çevrenizi yorabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşamınızda gözönünde olabileceğiniz ve girişimlerinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirleriniz kabul görürken, otoritelerin olumlu desteğini alabileceğinize işaret ediyor. Yolculuklar ve eğitimle ilgili konular ön planda.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Meslek yaşamınızda sosyal ilişkilerinizden ve arkadaşlarınızın desteğinden faydalanabileceğiniz bir gün. İkili ilişkileriniz konusunda oldukça temkinli bir tutum izleyebilir, parasal konularda eşinizin veya ortağınızın fikirlerinden yararlanabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Eşiniz ve ortağınızla tartışmalar yaşayabileceğiniz gerilimli bir gün. İkili ilişkilerinizin mesleki konularda gerilim yaratması mümkün. Hisseli paralar, vergi, sigorta ve miras konularında olumlu gelişmeler gözleyebilir, alım-satım konularına eğilebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sağlığınızla ilgili konularda temkinli davranmanız gereken bir gün. Başak burcundaki Ay, yabancılar ve uzak ülkelerle olan ilişkileriniz igüçlendirirken, Ay'ın Merkür'le yaptığı rahat açı ikili ilişkilerinizde fikir alışverişlerinin etkili olabileceğine dikkat çekiyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Oldukça duygusal ve tepkisel davranabileceğiniz bir gün. İlişkilerinizde gizliliğe önem verebilir, aşk konusunda güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişiminizin güçlendiği ve oldukça popüler olabileceğiniz bir gün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün eviniz ve ailenizle ilgili konularda eşinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Karşıt burcunuzda bulunan Ay ikili ilişkilerinizin yaşamınızda önemli bir yer tuttuğuna işaret ediyor. Çabalarınız maddi konularda karşılık bulabilir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır