kapat

21.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şövalyenin bitmeyen savaşı
Bodrum Çevre Gönüllüleri Derneği Genel Sekreteri Saynur Gelendost, çevreyi kirletenlere karşı 20 yıl önce açtığı bayrağı, en önde taşımaya devam ediyor. Çevre için yapılan eylemler sırasında kimi zaman tutuklanan, mahkemeye çıkan, ölüm orucuna giren Gelendost, ölümden dönüyor ama yolundan dönmüyor...
Herkes biraz kraliçe
Bu sezon, özellikle davet, toplantı ve kokteyllerde eski zaman kadınları gibi giyinilecek ve 'kraliçe' gibi hissedilecek.
Sevgi onun yaşam biçimi
Göründüğü gibi olan ve olduğu gibi görünen biri. Tartışılmaz oyunculuğu bir yana, hiç yitirmediği güler yüzü, sevecenliği, anaç tavırları ve yaydığı pozitif enerji, 7 yaşındaki çocuktan, 70 yaşındaki anneannelere kadar herkesin sevgisini kazanmasını sağlıyor. Perran Kutman'dan söz ediyoruz...
Eyvah! Kızım elden gidiyor!
Babalar için kızlarının evlenmesi, başka bir evde bir erkekle kendine yeni bir hayat kurması katlanılır bir acı değil. Yine de kızlarının mutluluğunu istedikleri için ve yanlış anlaşılma korkusuyla bu acıyı çoğu zaman içlerinde yaşıyorlar. Tabii dışavuranların sayısı da az değil!..
Onlar da kız babası
Biri şov dünyasının, diğeri sinema ve tiyatronun gözbebeği iki isim... Cihan Ünal ve Atilla Arcan, kız babası olmanın güzelliğini ve aralarındaki sevgi dolu diyaloğu anlattılar.
BUKET UZUNER
Genç, güzel, sarışın ama akıllı

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır