kapat

11.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Taviz vermeyeceğiz
Alpay, Ali Eren ve Fevzi'yi aralarında görmek istediklerini vurgulayan Süleyman Seba, "Ama paramızı sokaktan toplamadık. İstekleri verebileceğimizi aşıyor" diyerek tartışmalara nokta koydu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Süleyman Seba, satış listesine konulan futbolcular için, "Onlar bizim evladımız. Gelsinler, anlaşsınlar" çağrısını yaparken "Para, sokaktan toplanmıyor. Maddi imkanlarımız aşmak imkansız" dedi.

Transferde rakamların fahiş fiyatlara ulaştığını belirten Başkan Seba, "Bunun önüne geçilmesi gerekiyordu. Geçen yıl ile bu yıl arasında çok şey değişti. Türkiye'nin ekonomik yapısı belli. Kulüplerimizin durumu belli. Konuşulan rakamlar bile çok yüksek. Hiçbir kulübün eskisi gibi maddi durumu iyi değil" dedi.

"Beklentileri çok yüksek"
Transferde fiyatları bugünlere getirenlerin yine kulüpler olduğunu belirten Seba, "Her yıl yaptığımız centilmenlik anlaşmaları uygulansaydı bu noktaya gelmezdik. Beşiktaş buna uymuştur. Ama aynı hassasiyeti diğer kulüplerimiz göstermemiştir. Artık bunun dönüşü yok. Bütün kulüplerimiz taviz verilmeyeceği konusunda hemfikir olmuşlardır" diye konuştu.

Başkan Seba, Alpay, Ali Eren ve Fevzi'yi önümüzdeki yıl da Beşiktaş'ta görmek istediklerini belirterek "Hepsi yavrumuz. Bu takımda kalmalarını canı gönülden istiyorum. Ancak beklentileri çok yüksek. Bunları karşılayamayız. Hiçbir kulüp trilyonluk borçların altına giremez. Parayı sokaktan toplamıyoruz. Transferde taviz verme durumumuz olamaz" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır