kapat

11.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erol'un rotası Almanya
Dereağzı'ndaki basın odasına alınmadığı için basın toplantısını bir kafeteryada yapan Erol "Artık Almanya'ya gidiyorum" dedi

F.Bahçe'nin satış listesine koyduğu Erol, dün düzenlemek istediği basın toplantısı için yönetimin kararıyla Dereağzı'ndaki basınodasına alınmadı. Bunun üzerine tesisler dışındaki bir kafeteryaya basın mensuplarını davet eden Erol "Yöneticilerle iki kez görüştüm ve kalmak istediğimi söyledim. Ama onlar teknik heyetin beni düşünmediğini söyledi. Ben de, teklifleri değerlendirdim ve Almanya'dan bir kulüple anlaştım. Cumartesi günü bu kulübü açıklayacağım" diyerek artık sarı-lacivertli kulüpten koptuğunu belirtti.

Erol, "Polemik yapmak istemiyorum ama kulübümüzü çok karıştırdılar. İçeriden dışarıya bilgiler sızdırdılar. Futbolcu Erol'un gönlünde sonuna kadar F.Bahçe olacak. Çünkü burada çok şeyler kazandım. Beni Erol yapan F.Bahçe'dir. Ben bu takım için kafamı, burnumu kırdım, hayatımı tehlikeye attım. Löw benim kalmamı istiyordu. Yönetim de aynı görüşteydi, ama Rıdvan Dilmen beni istemedi" yorumunu yaptı. Erol, takımda gruplaşma olmadığını da sözlerine ekledi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır