kapat

11.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Abdullah'ın tatil keyfi
F.Bahçe'nin yeni süperstarı Abdullah imzayı attıktan sonra tatil için soluğu Kuzey Kıbrıs'ta alarak yeni sezon için moral ve güç depolamaya başladı

F.Bahçe'nin Trabzonspor'dan transfer ettiği Abdullah, tatilin keyfini çıkartıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Abdullah için bu tatil, tam zamanında geldi. Yıldız futbolcu, 1996'da Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımda oynadığı için tatil yapamadığını, son iki sezonda da transfer yüzünden iyice dinlenemediği söyleyerek, "Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar rahat ve huzurlu bir tatil yapıyorum. Dinlenmek ve kendime gelmek için bulunmaz bir fırsat" dedi.

Abdullah, yıllar önce bıraktığı sarı-lacivertli formaya geri döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Hem Trabzonspor, hem de A Milli formayla bir çok başarıyı tattım. Ama hiç şampiyonluk kazanmadım. F.Bahçe ile bu başarıyı da yakalayacağım. Kendimi yeni sezon için en iyi şekilde hazırlıyorum. Geçen sezon istediğim gibi oynayamadım. Gelecek sezon bomba gibi bir Abdullah izleyeceksiniz" yorumunu yaptı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır