kapat

11.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'ALPAY'I BİTİRİN'
Teknik menajer Rıdvan Dilmen'in yoğun talebi üzerine girişimlerini hızlandıracaklarını belirten F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Alpay için Beşiktaş'a iki oyuncu ve para teklif edeceğiz" dedi

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 2.6 trilyon bonservis bedeliyle satış listesine koyduğu Alpay için harekete geçiyor. Başkan Aziz Yıldırım, teknik menajer Rıdvan Dilmen'in istediği her oyuncuyu alabileceklerini söyledi. Yıldırım, "Bizim transferde izlediğimiz belli bir politika var. Bir futbolcuyu almak için önce o kulübün başkanına gider ve bu oyuncuyu istediğimizi söyleriz. Eğer anlaşırsak, futbolcuyla konuşuruz. Onunla da her konuda anlaşırsak imzayı attırırız" dedi.

Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen'in Alpay'ı takımda mutlaka görmek istediğini belirterek "Rıdvan, bu işin bir an önce bitmesini istedi. Biz de Alpay'a karşılık Beşiktaş'a 2 oyuncu ve üste para teklif edeceğiz. Önümüzdeki günlerde bu transferin gerçekleşeceğini umuyorum" diye konuştu.

Alpay: Vefasız çıktılar
Beşiktaş'lı Alpay ise Beşiktaş'ın kendisine karşı büyük bir vefasızlık örneği gösterdiğini belirterek, "O kadar hizmet verdim, kaptan oldum ama karşılığını alamadım. Avrupa'da bir kulüple de diyalogdayım. Pazar gününe kadar anlaşma yapacağım" dedi. Öte yandan yıldız futbolcu, kendisine 35 milyarlık bir Volvo satın aldı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır