kapat

11.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hatırlar mısın o güzeli
Sylvia Kristel'i hatırlar mısınız? 1974-84 yılları arasına ilk gençlikten delikanlığa bir döneminiz sıkışmışsa hiç unuttunuz mu diye sormak lazım. Emmanuelle şimdi resim yaparak hayatını kazanmaya çalışıyor

1974-84 yılları arasında çevirdiği 4 Emmanuelle filmiyle şöhret ve serveti yakalayan Sylvia Kristel bugün resim yaparak hayatını kazanmaya çalışıyor. Daha çok kadın portreleri ve gül resimleri yapıyor. Amsterdam'da yaşayan eski ünlü yıldızın geçenlerde açtığı bir serginin daha ilk gününde 9 tablosu birden satılınca içine ressamlıktan hayatını kazanabileceği umudu doğmuş.

Çünkü Emmanuelle filmlerinden ve o zamanki popülaritesi sayesinde edindiği serveti, ikinci kocası kelimenin tam anlamıyla 'yemiş.' Kristel, 'Kendini Orson Welles zanneden bir yönetmendi, 80'lerde hiç iş yapmayan bir kaç filme yatırdı bütün paramı ve hepsini bitirmesi sadece üç yılını aldı' diye anlatıyor bu dönemi.

Gerçekçi kadın
Hızlı yıllarında, günde 1 şişe votka ve çeşitli yan uyuşturucular yutan Sylvia Kristel, 5 yıldır hiç içki ve uyuşturucu kullanmadığını söylüyor. Kristel, 'bir daha erotik film çevirir misiniz?' sorusunu 'kesinlikle hayır' diye cevaplıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır