kapat

05.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
E-mail aşkı klipte
İnternet kliplere de konu oldu. Yeni popçulardan Emre Altuğ, albümüne aldığı Erkin Koray'ın unutulmaz şarkısı "Şaşkın"a çekilen klipte, İnternet'te doğup alevlenen bir aşk anlatılıyor.

İnternet'te aşk, filmlerden sonra kliplere de konu oldu. Geçtiğimiz aylarda sinemalarda oynayan ve başrollerini Meg Ryan'la Tom Hanks'in paylaştığı Mes@jınız Var filminde, gerçek yaşamda birbirlerinden pek hoşlanmayan iki kişinin kim olduklarından habersiz sürdürdükleri mesajlaşmalar sonucunda birbirlerine aşık olmaları anlatılıyordu. Yüzyılımızın sonuna doğru romantizmin yeni türlerine ilişkin ilginç bir örnek olan Mes@jınız Var büyük ilgi ve beğeni görmüştü. Filmin başarısıyla ilgisi var mıdır bilinmez, ancak pop müziğin yeni isimlerinden Emre Altuğ da albümüne aldığı Erkin Koray'ın unutulmaz şarkısı "Şaşkın"a çektiği klipte bir İnternet aşkını anlatıyor.

Ünlü olduğu için başka bir isimle girdiği İnternet'te rahat rahat sohbet eden sanatçı, rol gereği yazıştığı kızla daha sonra buluşarak nişanlanıyor. Klipte yaptığını belirten Altuğ, tanımadığı insanlarla başka isimle de olsa asla yazışmadığını söylüyor. Okmeydanı Film Sokağı Stüdyosu'nda çekilen klipte, şarkıcının İnternet aşkını lise son sınıf öğrencisi Nilay Tuncay oynadı.

Klibinde sevgilisini oynayacak kişiyi bulmak için mankenlik ajanslarındaki 1500 kişiyi tarayan Emre Altuğ, aradığı kızı bir bowling salonundan çıkarken gördü. Etiler Burak Bora Lisesi son sınıf öğrencisi Nilay'ı kendi genç görünümüne uyacağı düşüncesiyle klibinde oynattı. Klibin sponsorluğunuysa bu zamana kadar 4 kişinin nişanlanmasına aracı olmuş Arkadas.com (http://www.arkadas.com) adlı web sitesi yapıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır