kapat

05.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Karnabahar Salatası

Malzeme:
* 1 orta boy karnabahar
* 1 havuç
* Siyah veya yeşil zeytin
* 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
* Tuz
* Limon suyu
* 3 çorba kaşığı Mayonez

Hazırlanışı:
Karnabahar temizlenip iyice yıkandıktan sonra bölünmeden bütün olarak tuzlu kaynar suda haşlanır. Yumuşayınca sudan çıkarılarak süzülür. Havuç soyulur ve rendelenir. Karnabahar büyük çiçekler halinde ayrılır ve salata tabağının ortasına yerleştirilir. Havuçlar çevresine yayılır. Mayonez ile limonun suyu karıştırılıp biraz tuz katılır ve salatanın üzerine dökülür. Zeytinlerle ve kıyılmış maydanoz ile süslenen salata servis yapılır.

T A M E K
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır