kapat

05.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün yakın çevreye ani seyahatler yapabilir, arkadaşlarınızdan biriyle karşılaşabilirsiniz. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız gözlerin üzerinize çevrili olacağını bilin. Ayrıcalıklı davranışlar hoşunuza gidebilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Meslek yaşantınızda kadınlar tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Zekanızı yatırım konularında kullanabilir ve kâr elde edebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Burcunuzdaki Güneş'in Uranüs ve Mars'la oluşturduğu rahat açılar, çevrenizde çekiciliğinizle farkedileceğinize, aşk konusunda hızlı ve heyecanlı gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Ani yolculuk fırsatları gündeme gelebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Duygularınızdaki huzursuzluk içinizdekileri dışarı vuramamaktan kaynaklanabilir. Telepatik yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün. Rüyalarınızın etkisinde kalabileceğiniz bir gün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Eşinizle aranızda beklenmedik bir çekim olması mümkün. Birlikte arkadaş ve aile toplantılarında boy gösterebilirsiniz. İşbirlikleri konusunda ani fırsatlar gündeme gelebilir ve organize çalışmalarda yer alabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Zekanızla meslek yaşantınızda zirveye çıkmanız hiç de zor değil. İki işi bir arada yapabilme yeteneğiniz size önemli kazançlar sağlayabilir. Fakat aşırı çalışmak fiziksel yorgunluğa neden olabilir ve ani sağlık sorunları meydana çıkabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün çevreniz tarafından çok beğenilebilir sosyal ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Cinsel çekiciliğinizin farkında oluşunuz çapkınlık yapma isteğinizin artmasına neden olabilir. Yüksek öğrenim gören Terazi'ler için güzel fırsatlar sözkonusu.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Sezgilerinizin oldukça yoğun olabileceği ve kendinizle başbaşa kalmak isteyebileceğiniz bir gün. Fakat evinizde sürpriz ziyaretçiler ağırlamak durumunda kalabilirsiniz ve bu durum hoşunuza gidebilir. Ev alım-satımı ile ilgilenebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Maddi konularla ilgili yeni bağlantılar geliştirebilir bu nedenle gezilere çıkabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızdan size eşlik etmesini isteyebilirsiniz. Yolculuklarınızda dost ve arkabalarla karşılaşma olasılığı yüksek.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kaynaklarınızla ilgili ani kararlar alabilir, şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Burcunuzun yöneticisi Satürn'ün Boğa'daki durumu, temkinli olmanızı öğütlüyor. Sağlığınızla ilgili sorunlarınıza kalıcı çözümler bulunabileceği bir gün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzdaki Uranüs'le birleşen Ay, size apayrı bir çekicilik veriyor. İnsanları cazibenizle etkileme yeteneğine sahipsiniz. Aşk konusunda en inanılmazı bile gerçekleştirebileceğiniz bugünü değerlendirmeye çalışın.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İç dünyanızda nedenini bilemediğiniz bir coşku hissedebilir, beklenmedik bir anda patlayabilirsiniz. Bugün vergi, sigorta ve hisseli paralarla ilgili konularla uğraşmanız ve alım-satımdan kâr elde etmeniz mümkün.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır