kapat

05.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Annenizi dinleyin lütfen!
Kadınlar, çocuklarının arkasından "Lambayı söndürdün mü?", "Muslukları kapamayı unutma!" diye bağırırlar. Anneler uyarılarında son derece haklı. Çünkü bu konunun çevre bilinciyle büyük bir ilişkisi var.
2000'li yılların kadını
Milenyum'a beş kala, moda sektörü hazırlıklarını sürdürüyor. Vakko da hazırladığı Vakko 2000 koleksiyonu ile milenyum kadının tarzını belirledi.
Uyuşturucunun şakası yok!
Doktorlar uyarıyor: Sadece İstanbul'da 100 binin üzerinde uyuşturucu bağımlısı var. Devlet bağımlılıkla mücadeleye bir KDV fişinin tanıtımı kadar ilgi göstermiyor. Bu mücadele etkin olarak ele alınmazsa, birkaç yıl içinde İskandinav ülkelerine dönebiliriz...
Bir kız kaçırma öyküsü
Yıl 1962. Uşak Cezaevi'nde kız kaçırmalar suçundan, 19 genç mahkum yatmaktadır. Toplam cezaları 225 yılı bulmaktadır. Ben kırsal kesimden geliyorum. Başka köyde yaşayan aile dostlarımızın çocuklarından da, kız kaçırıp bizim evimize sığınanlar oldu. Bu kırsal kesim töresidir. Gençler karşılıklı isteyerek kaçmışlarsa, en güvenli yere giderler.
Yoksa ben eşcinsel miyim?
İki gün önce başladığımız yazı dizisiyle, Türk insanının en çok merak ettiği seks konularına yer veriyoruz. Kaynağımız; nöro-psikiyatr Haydar Dümen. Dümen, bugüne kadar kendisine gelen yüzbinin üzerindeki mektuptan seçmeler yaptı ve en çok sorulan soruları toparladı.
İPEK ONGUN
"Bu bir neden olabilir ama mazeret asla!"

Geçen haftalarda, Kartal Endüstri Meslek Lisesi'nde yaşananları ve Siyaset Meydanı'nda bu konuyla ilgili konuşulanları, hele de programda söyledikleriyle büyük ilgi çeken Volkan'ın anlattıklarını üst üste koyunca, toplum olarak dönüp bir kez daha aynaya bakmamız gerek.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır