kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul'daki izleyici beni heyecanlandırıyor

Cenk ERDEM
17.04.2009
İspanya'nın ünlü flamenkocusu Antonio Marquez, bugün Cemal Reşit Rey'de. Marquez: Türk izleyicisi beni hem mutlu ediyor, hem heyecanlandırıyor..
İspanya'dan Brezilya'ya, Japonya'dan İtalya'ya dünyanın en prestijli festivallerinde danslarıyla dikkat çeken Antonio Marquez, bugün Cemal Reşit Rey'de hayranlarıyla buluşacak. Marquez'e bu gösteride dans topluluğu da eşlik edecek. Marquez'le flamenkoyu, görkemli kariyerini ve dansı konuştuk.

* Flamenkoya 9 yaşında başladınız. O dönemler bir idol haline geleceğinizi hayal etmiş miydiniz?
Açıkçası düşünmemiştim. O zamanlar tek düşündüğüm dans etmekti. Profesyonel olarak dans etmeyi hayal ediyordum ama dansla ilgili bir şöhret hayalim hiç olmadı. Disiplinli ve işinize saygılı olursanız, çalışmanızın karşılığını alıyorsunuz.

* Bugün Cemal Reşit Rey'deki performansınız sırasında İstanbul izleyicisini bekleyen sürprizler var mı?
Ekibime çok güveniyorum. İstanbul'daki izleyici gösterim sırasında sadece flamenkoyu değil, doğasında dans olan dansçıları da sahnede görecek. Bunu İstanbullular'la paylaşabilmek beni heyecanlandırıyor.

* 2003'ten beri Türk izleyicisinin karşısına çıkıyorsunuz. İzlenimleriniz nasıl?
Ankara ve Mersin'deki gösterilerimizde büyük ilgi gördük. Şimdi ekibimle aynı mutluluğu bir kere daha yaşayacağım. Türk izleyicisinin ilgisi beni mutlu ediyor. İstanbul hepimiz için çok ilgi çekici ve güzel bir şehir... İstanbul'da yapacağım gösteri, beni şimdiden çok heyecanlandırıyor. Ayrıca fırsat bulup, ailemle birlikte tatil yapmak üzere İstanbul'a yine gelmek istiyorum.
Haberin fotoğrafları