kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Emel Müftüoğlu'yla aralarında bir kırgınlık olmadığını söyleyen şarkıcı Erdal Çelik: "Biz bir misyon üstlendik. Misyonumuzu tamamlayınca da ayrıldık."

Bizi kavga ettirmeye çalıştılar!

27.03.2009
* Emel Müftüoğlu'yla aranız nasıl?
Onunla aram iyi. Görüşüyoruz. Hatta daha üç gün önce biraraya geldik.

* Kavga ederek mi ayrılmıştınız?
Evet. Spekülasyonlardan dolayı çok kavga ettik. Ama her ailede kavga olur. Ben, kendi ağabeyimle bile iki sene konuşmadım. Emel'le de küstük ama sonuçta barıştık.

KONSERE BİLE KÜS ÇIKTIK!
* Peki küslüğünüzün nedeni neydi?
Aslında neden diye bir şey yok! Biz bir misyon üstlendik. O misyonu tamamladık ve ayrılmamız gerekti. Ama bizi öyle bir duruma getirdiler ki, yurt sorunu gibi oldu. Ortada bir sorun yokken birbirimize düştük. Hatta Afrikalı çocuklar için 1990 yılında verdiğimiz Açıkhava konserine küs çıktık. 1-1.5 sene sonra barıştık. Aslında bizi birbirimize düşürmek için çok şeyler yapıldı. Herhalde birileri bizim dostluğumuzdan rahatsız oluyordu.

* Bazı internet sitelerinde sizin çok iyi bir enstrümanist olduğunuz ancak Emel Hanım'ın 'cazgırlığıyla öne çıktığını' yazmışlar...
Demek ki, ülkenin sorunu bu olmuş! Emel ile ayrıldıktan sonra ben hiç konuşmadım. Zaten buna da vaktim yoktu. Biz ayrıldıktan sonra ben TRT'de sunuculuk yaptım. İrlanda'daki şarkı yarışmasında birinci oldum, ödüller aldım. Ama kimse bundan bahsetmedi. Herkes olaya farklı yönden baktı. Hakkımızda güzel şeyler de yazıyorlar, abuk-sabuk şeyler de... Ama ben takılmıyorum. Sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Ben konuşmayı değil, müzik yapmayı yeğliyorum.

* Emel Hanım'ın sizden ayrıldıktan sonraki gidişatını nasıl buluyorsunuz?
Açıkcası Emel'in yaptığı işleri takip etmiyorum. Ama müzik açısından yaptıklarını soruyorsanız; severim. Zamanın getirdiği şeylere uyuyor. Ama bu; onu bağlayacak şeyler. Emel çok titizdir, işini güzel yapar, sözüne sadıktır. Onun dışında yaptığı her şey kendisini bağlar.
Haberin fotoğrafları