kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Fikret Hakan, filmin özellikle son sahnelerinde görünüyor.

Ulan, yine geldi bu ihtiyar diyecekler!

22.02.2009
27 Şubat'ta vizyona girecek 'Umut' adlı filmde rol alan oyuncu Fikret Hakan, "Güzel reaksiyonlar göremezsem bir daha sinema film yapmam' diyecek kadar iddialı.....
Murat Aslan'ın yazıp yönettiği 'Umut' adlı filmde rol alan ünlü oyuncu Fikret Hakan, önceki akşam 'Saba Tümer'le Bu Gece' programına konuk oldu.

Patlama olacak
Hakan programda, filmin sosyolojik bir gerçekten yola çıkarak bir drama parmak bastığını söyledi. Filmin çok iddialı olduğunu belirten usta oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Genç yönetmen ve senarist Murat Aslan, büyük patlama yapacak, çoğu insan onu kıskanacak. 'Vay anasını bu genç yaşta adam nasıl böyle bir patlama yaptı!' diye... Bana da 'Ulan, yine geldi bu ihtiyar!' diyecekler." Bugüne kadar kendisini en çok heyecanlandıran filmin 'Umut' olduğunu belirten Hakan, filmin iddiasını şöyle ortaya koydu: "Ben şimdiye kadar 204 film yaptım. Bunların içinde, Amerikalı'larla yaptığım 'Paralı Askerler' de dahil, hiçbirinden korkmadım... Hiç gık demedim ama ilk kez bu senaryoyu okuduğum zaman hem beğendim hem de titredim, 'Ya hakkını veremezsem' diye..."

Sinemayı bırakırım!
Usta oyuncu, filmin gereken ilgiyi görmemesinden korktuğunu da saklamadı: "Eğer şu film oynadıktan sonra gerek aydın kesimden gerekse halk kesiminden beklediğim güzel reaksiyonları göremezsem, herhalde bir daha sinema filmi yapmam. Çok inandım ve çok güvendim."
Haberin fotoğrafları