Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yasama-yürütme ve yargı erklerini, ikametgah olarak kullandığı Dışişleri Konutu'nda ağırladı. Konutun mutfağını daha çok beğendiği bilinen Gül'ün yemek seçimi de oldukça hafifti. İlk olarak yuvalama çorbanın ikram edildiği mönüde, zeytinyağlı bakla, yufkaya sarılı somon, kızarmış fıstıklı parfe ile kırmızı ve beyaz şarap vardı. Mönüde beyaz şarap olarak Corvus Teneia Çavuş, kırmızı şarap olarak Doluca Sarafin Cabernet Sauvignon bulunmasına rağmen alkollü içki isteyen olmadı. Çay ve kahve de servis edildi.
Yayın tarihi: 22 Ocak 2009, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/01/22//haber,B1B0EDA41E40482E8732C611063BDF70.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2009, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.