Linet: Şu an kalbim boş, hayatımda kimse yok ama ben de evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum.
Linet 10 yıl aradan sonra müziğe döndü
İlker GEZİCİ
15.01.2009
'Dişi Orhan Gencebay' olarak lanse edilen İsrail asıllı şarkıcı Linet, 'Paylaşmak İstiyorum' adlı albümüyle 10 yıl aradan sonra müzik dünyasına geri döndü. Prodüktörlüğünü de üstlendiği yeni albümünün tanıtımını önceki gün Ulus'taki stüdyosunda yapan Linet; çok iddialı olduğunu söyledi.
Gencebay'dan 'Çilekeş' Geçtiğimiz yaz 'Aslan Gibi' adlı single'ı ile müzik listelerinde zirveyi zorlayan Linet, 26 Ocak'ta piyasaya çıkacak albümünde; Arabesk müziğin ustaları Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur'dan da iki şarkı seslendirdi. Gencebay'ın 'Çilekeş' parçasını rock tarzıyla söyleyen Linet, "Bu şarkının da bana çok uygun olduğunu düşündüğüm için albüme koyduk. Çok ses getireceğine inanıyorum. Orhan Gencebay da çok beğendi. Ben onun gölgesi olma gururunu taşıyorum. Ustalarımın şarkılarını söylemek benim için onur verici" dedi.
Haberin fotoğrafları
Yayın tarihi: 16 Ocak 2009, Cuma Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/01/16/gny/haber,C98AFEAD9A154C5FA6C86D7932875A4C.html Tüm hakları saklıdır.