İLİŞKİLİ HABERLER
Esra Düzdağ: Milletçe hamur işine bayılıyoruz
Esra Düzdağ: Milletçe hamur işine bayılıyoruz
* En çok hangi yemekler ilgi görüyor?
Milletçe her türlü hamur işine bayılıyoruz. Bu bizim on dört yıldır Sofra Dergisi'nde de alışık olduğumuz bir durum. Okuyucular kapaklarımızda hamur işi görmek istiyor... Sonrasında tatlılar, et yemekleri geliyor.
* Türk mutfağı mı yoksa dünya mutfağı mı?
Kesinlikle Türk mutfağı.
* Bizim mutfağımızdaki yemekler biraz yağlı ve ağır değil mi?
Güzel ve zevk alınarak yenen hiçbir yemeğin herhangi bir zararı olacağına inanmıyorum. Bu biraz da düşünce gücüne bağlı. Tabii yemeyi abartmamak da lazım.
* Fast food yer misiniz?
Çok nadiren... En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Tencere yemeklerini tercih ediyorum.
Yayın tarihi: 12 Ocak 2009, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/01/12/gny/haber,03939C5FE51C443486D99C1C37440481.html
Tüm hakları saklıdır.