kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Ocak 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Esra Düzdağ: Milletçe hamur işine bayılıyoruz

11.01.2009
* En çok hangi yemekler ilgi görüyor?
Milletçe her türlü hamur işine bayılıyoruz. Bu bizim on dört yıldır Sofra Dergisi'nde de alışık olduğumuz bir durum. Okuyucular kapaklarımızda hamur işi görmek istiyor... Sonrasında tatlılar, et yemekleri geliyor.

* Türk mutfağı mı yoksa dünya mutfağı mı?
Kesinlikle Türk mutfağı.

* Bizim mutfağımızdaki yemekler biraz yağlı ve ağır değil mi?
Güzel ve zevk alınarak yenen hiçbir yemeğin herhangi bir zararı olacağına inanmıyorum. Bu biraz da düşünce gücüne bağlı. Tabii yemeyi abartmamak da lazım.

* Fast food yer misiniz?
Çok nadiren... En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Tencere yemeklerini tercih ediyorum.