kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aksaray'da dehşete düşüren olay

İHA
Giriş Saati : 12.12.2008 12:26
Yeni Haber
Aksaray'da 3 kişi bir eve zorla girdikten sonra yalnız yaşayan bir kadına işkence ve tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, olay İstiklal Mahallesi 4263 Nolu Sokak No: 10'da meydana geldi.
İddialara göre, Kurban Bayramı'nın ikinci günü saat 22:00 sıralarında A.K.'nin (46) oturduğu tek odalı eve gelen A.U.(15), kardeşi E.U. (14) ve arkadaşı İ.B. (14) kapıyı kırarak açmak istedi. Evin penceresini kıran 3 şahıs kadının kendini savunmak için tüfekle dışarı çıkması ve bağırarak yardım istemesi üzerine olay yerinden kaçtı. Daha sonra tekrar eve gelen ve kadını etkisiz hale getiren saldırganlar kadını darp ettikten sonra sırayla tecavüz etti.

Bununla da yetinmeyen şahıslar, kadının cebinde bulunan bin YTL parası ile kolundaki iki adet bileziği aldıktan sonra kadının üzerine soğuk su döküp idrarlarını yapıp evdeki tüfeği de alarak kaçtı. Çırılçıplak halde komşusu Lütfiye Kuşsan'dan (82) yardım isteyen A.K. daha sonra 155 Polis imdat telefonunu arayarak ihbarda bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan ekipler 3 şahsın olay günü terminalden bilet alarak Ankara'ya gittiklerini tespit etti. Ankara polisi terminalde 3 şahsı yakalayarak gözaltına aldı ve Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekiplere teslim etti. Alınan ifadelerinin ardından Aksaray Adalet Sarayı'na getirilen 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Aksaray
Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olay gününü anlatan A.K.'nin ev sahibi ve komşusu olan Lütfiye Kuşsan, "A.K. bana her zaman gelir beraber yemek yer çay içerdik. Olay günü saat 22:00 sıralarında feryat ederek Lütfiye anne yardım et diye dışarı çıktı. Hemen evimden çıkıp yanına gittim. Elinde tüfek vardı. 'Evime geldiler. Kapıyı kırmak istediler' dedi. Sonra biraz çevreyi dolaştıktan sonra tekrar evime gittim. Bir iki saat sonra A.K. çırılçıplak kapıma geldi. Saçlarından sular akıyordu. 'Ne oldu' dediğimde, '3 kişi beni dövdü' dedi.
Başka bir şey yaptılar mı diye sorunca tecavüz ettiler dedi. Sonra polisler geldi" diye konuştu.