kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Minibüs uçuruma yuvarlandı: 7 ölü

Giriş Saati : 02.12.2008 12:47
Güncelleme : 02.12.2008 22:05
Yeni Haber
Bitlis'in Hizan ilçesine meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Elmacık köyünden Kalkanlı köyüne giden Mehmet Tarhan yönetimindeki 20 B 7860 plakalı minibüsün, Derince köyü yakınlarında virajı alamayarak yaklaşık 60 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti. Kazada, 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kazada ölenler arasında Elmacık köyü muhtarı Cevdet Ekinci'nin de olduğu, ölü ve yaralıların kimliklerinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

YARALIYI TAŞIYAN AMBULANS, OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI: 4 KİŞİ YARALANDI

Bitlis'in Hizan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan kişiyi taşıyan ambulans, otomobille çarpıştı.

Hizan'dan Tatvan Devlet Hastanesine yaralı taşıyan Abdullah Demirci yönetimindeki 13 AV 088 plakalı ambulans, Erdal Akdemir'in kullandığı 13 AY 182 plakalı otomobil ile Küçüksu köyü yakınlarında çarpıştı.

Kazada, ambulans sürücüsü Demirci, ambulansta bulunan sağlık memuru Abdulkadir Durmuş, otomobil sürücüsü Akdemir ile araçta bulunan Tefik Özügüzel yaralandı.

Yaralılar, Tatvan ve Bitlis Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Ambulansın taşıdığı yaralı ise olay yerine çağrılan başka bir ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine gönderildi.

KAZADA ÖLEN 7 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Bitlis'in Hizan ilçesindeki trafik kazasında ölen 7 kişinin kimliği belirlendi.

Elmacık köyünden Kalkanlı köyüne giden Mehmet Tarhan yönetimindeki 20 B 7860 plakalı minibüsün Derince köyü yakınlarında uçuruma yuvarlanması sonucu Sıddık Taşkıran, Cevher Çetin, Ethem Ekinci, Cevdet Ekinci, Reşit Ekinci, Lalihan Ekinci ve Ayten Ekinci hayatını kaybetti.

Kazada M. Faruk Öcal, Zekeriya Öcal, Mehmet Tarhan, Ahmet Ekinci, Osman Ekinci, Recep Ekinci, Abdullah Demircan ve Abdulkadir Durmuş ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi yaralandı.

Yaralıların tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

(AA)