Gerçek hayatlarında karı-koca olan Dolunay Soysert ve Sinan Tuzcu, 'Orada' adlı filmde abi-kardeşi canlandırıyor.
Gerçekte çok mutlular filmde ise paramparça
18.11.2008
Parçalanmış bir ailenin 24 saatini anlatan, Hakkı Kurtuluş ve Melik Saraçoğlu'nun imzasını taşıyan 'Orada' adlı filmin çekimleri Büyükada'da devam ediyor. Dolunay Soysert ve eşi Sinan Tuzcu'nun abla-kardeşi canlandıracakları film, önümüzdeki yıl vizyona girecek ve pek çok festivalde de boy gösterecek.
Bakanlık destekliyor Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli yapımda usta oyuncular Erol Günaydın, Füsun Erbulak ve Bahtiyar Engin de rol alıyor. İki yıldır mutlu bir evlilikleri olan ve aynı zamanda Tuzcu'nun yazdığı 'Sürmanşet' isimli bir oyunda da birlikte çalışan Soysert- Tuzcu çifti, ilk kez bu filmde birlikte kamera karşısına geçmekten çok mutlu olduklarını söylüyor.
Haberin fotoğrafları
Yayın tarihi: 19 Kasım 2008, Çarşamba Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/11/19/gny/haber,3EB17514CA8F463CA1A9F73F879F79B3.html Tüm hakları saklıdır.