kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Cuma Sabah  
Yaşam
Cheesecake'in Kare As'ı
Bayram tatilinde baklava ve çikolataya fazlasıyla doyduk. Biraz hafif ve farklı bir tatlı arıyorsanız, cheesecake'i tercih edebilirsiniz. Türkiye'de en güzel cheesecake yapan yerleri, yeme-içme dünyasının önde gelen isimlerine sorduk... Kantin: Nişantaşı'nda 2000 yılından beri hizmet veren Kantin, esnaf lokantalarından ilham alan ve ağırlıklı olarak öğlen yemekleri için tercih edilen bir mekân. Mevsimsel ve yerli malzeme kullanarak, kendine özgü, özenli ve ağır olmayan, modernize edilmiş lezzetler sunan Kantin'in gözde lezzetlerinden biri de vişneli cheesecake'i. Özellikle akşamüstleri çay-kahve eşliğinde Kantin'de cheseecake molası verenler oldukça fazla. Burada tek çeşit var. O da New York usulü pişirilen ve üzerinde vişne sosuyla sunulan sade cheesecake. Kantin'in sahibi ve aşçısı Şemsa Denizsel, cheseecake'lerinin bu kadar beğenilmesini kaliteli malzeme kullanmalarına bağlıyor: "Endüstriyel değil de evde yapılan, en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz." Buradaki cheesecake'lerden bütün almak isterseniz önceden sipariş vermek gerekiyor. Sekiz dilimlik küçük boy cheesecake'in fiyatı...