kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
İSTANBUL'DA BÜYÜKŞEHİR'İN İFTARINA KATILDI... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Lütfi Kırdar Konge ve Spor Sarayı'nda verdiği iftara katılan Erdoğan"Bizler feleğin çemberinden geçerek buralara geldik. Milletin emeğini hortumlayanların yıldızı bizimle hiç barışmadı" dedi.

"Bir siyasetçi hiç bu seviyeye düşer mi?"

SABAH
13.09.2008
Erdoğan, "Cumuhurbaşkanı Erivan'a gidiyor. Ana muhalefet lideri diyor ki, 'Git bir de orada soykırım anıtına çelenk koy' bu ülkenin evladı olup da, bu denli hakaret edecek seviyeye bir siyasetçi düşer mi?" dedi..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyaset üretemeyenlerin "dedikodu'', doğru haber üretemeyenlerin de "vicdanları yaralayacak iftiralar'' ürettiklerini ifade ederek, "Güneşe çamur atanlar, bize kötülük yaparak bu ülkenin imkan ve kaynaklarını heba etmek isteyenler arzularına eremeyeceklerdir'' dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iftar yemeğine katılan Erdoğan CHP lideri Baykal'ı eleştirirken şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Erivan'a gidiyor. Ana Muhalefet Lideri çıkıp diyor ki 'git bir de orada soykırım anıtına çelenk koy'. Bu ülkenin evladı olup da bu ülkede Ana Muhalefet Lideri olup da kendi Cumhurbaşkanı'na bu denli hakaret edecek seviyeye bir siyasetçi düşebilir mi? Benim de bundan önceki Cumhurbaşkanımızla anlaşamadığım birçok konu vardı, ama bir tek gün çıkıp da Cumhurbaşkanımızın aleyhinde bir ifade kullanmadım. Hele böyle milli bir meselede. Kullanamazdım. Çünkü biz tepede tek görünmek durumundaydık. Böyle bir ana muhalefet anlayışı olur mu? Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde böyle bir ana muhalefet anlayışı göremezsiniz. Bu ancak ilkel toplumların siyaset anlayışı içerisinde olur. Bizde de bunun temsilcisi bellidir.''

İSTANBUL SEVGİSİ
Konuşmasında "Ne yazık ki Türkiye'nin sevincine ortak olamayan bir muhalefet var" diyen Erdoğan konuşmasının bir yerinde de İstanbul'a değinerek "Zira İstanbul, yüreği açık olanlar için muhteşem bir öğretmendir" dedi. Başbakan şöyle devam etti: "Biz ilk derslerimizi burada aldık, bizler feleğin çemberinden geçerek buralara geldik. Hangi bedelleri ödediğimizi millet çok iyi biliyor."