kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
KÖLE GİBİ ÇALIŞTIRIYORLARDI Çetenin yabancı kadınları pasaportlarına koyup köle gibi çalıştırdıkları belirlenmişti.

Fuhuş baronu ile polisin atama konuşması

Önder ŞUŞOĞLU - Veli SARIBOĞA
Güncelleme : 05.09.2008 07:12
İstanbul'da çökertilen fuhuş çetesi liderinin emniyet amiriyle görüşmesinde kısa sürede tayin işini netleştireceğini söylemesi, telefon dinlemelerine takıldı..
İstanbul'da düzenlenen operasyonla çökertilen ve 2'si polis 7 kişinin tutuklandığı fuhuş çetesinin ilginç ilişkileri gün yüzüne çıkıyor. Başbakan Erdoğan ve Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yapılan ihbar sonucu aralarında 2 emniyet müdürü, 3 emniyet amiri ve 2 polis memurunun bulunduğu fuhuş çetesine yönelik operasyon başlatılmıştı.

SERBEST FUHUŞ BÖLGESİ
Çete operasyonu kapsamında tutuklanan Emniyet Disiplin Şube Müdürü Nihat Kuyubaşı'nın savcılık ifadesinde fuhuş konusunda kesinlikle taviz vermesinin mümkün olmadığını belirterek Turan İ. ile yaptığı telefon görüşmelerinin tamamen 'gırgır şamataya' yönelik olup internetten tanıştığı bayanlarla ilgili olduğunu söylediği öğrenildi. Aksaray-Yenikapı tren istasyonu arasında kalan bölümü çetenin serbest fuhuş bölgesi olarak ayarladıkları belirlenirken gözaltına alınan ve serbest bırakılan Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Yurttaş'ın çetenin lideri olduğu iddia edilen Bülent Alıcı'yı Aksaray Karakol Amiri olduğu dönemden beri tanıdığı öğrenildi.

'BASKINI ARAŞTIR'
Soruşturmada, Alıcı ile Yurttaş'ın telefon görüşmelerinde geçen 'malum yer'in Tophane'de bulunan bir nargile çay bahçesi olduğu belirlendi. Alıcı'nın ayrıca bir başka telefon görüşmesinde ise Ankara'ya bir iş için gittiğini ve bu arada Yurttaş'ın tayin işini de netleştireceğini söylemesi de telefon dinlemelerine takıldı. Alıcı başka konuşmasında Yurttaş'dan Aksaray'da Uğur Oteli'ne yapılan baskını araştırmasını istiyor.
Haberin fotoğrafları