kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Patates ve fıstıkla tamamen vedalaşın

Giriş Saati : 31.08.2008 18:47
Nevşah Fidan, mümkün olduğunca az yenmesi hatta mümkünse hiç tüketilmemesi gereken asidik besinleri şöyle sıralıyor:
* Et (Domuz, sığır, dana, tavuk, çiftlik balığı), süt, peynir, yumurta.
* Ekmek. (Arpa, buğday, çavdar ya mısır ekmeği)
* Kuru meyveler ve salamura meyveler.
* Her türlü alkol. Özellikle de bira ve şarap.
* Tüm gazlı içecekler, çay ve meyve suları.
* Şeker, yapay tatlandırıcılar, glikoz, her türlü şurup, şerbet ve bal.
* Şam fıstığı, yer fıstığı, kajun fıstık.
* Patates ve mantar.
* Hardal, sirke, soya sosu, jöle, her türlü maya, kakao ve keçiboynuzu.