Tavuk budunu 7 su bardağı su ile iyice haşlayın. Daha sonra tencereden alıp, elinizle didikleyin ve bir kenara kaldırın. Tavuk suyuna tel şehriyeyi katın ve 5-6 dakika pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Ardından tavuğu ilave edin ve 1-2 taşım kaynadıktan sonra, tencereyi ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.
Malzemeler 6 Kişilik
* 1 adet büyük boy tavuk budu
* 7 su bardağı su
* 1 çay bardağı tel şehriye
* Tuz, karabiber
Üzerine:
* Pulbiber
Yayın tarihi: 1 Eylül 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/09/01/gny/haber,A7D2774C01DC4B5DB7C6139C8E9DCF09.html
Tüm hakları saklıdır.