kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çekirdek, kestane ve fındığı sık tüketin!

Nevşah Fidan, mümkün olduğunca sık tüketilmesi gereken besinleri şöyle sıralıyor:
* Alkali su.
* Deniz tuzu.
* Doğal baharatlar.
* Limon, greyfurt, Hindistan cevizi ve vişne başta olmak üzere bazı meyveler.
* Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, keten tohumu yağı ve tüm doğal yağlar.
* Anne sütü ve keçi sütü.
* Badem, kestane, fındık ve ceviz.
* Şekerpancarı, turp, zencefil ve havuç.
* Kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, keten, susam, rezene, kimyon.
* Yeşil yapraklı sebzeler, salatalık, soya filizi, brokoli, lahana ve maydanoz.