Çekirdek, kestane ve fındığı sık tüketin!
İLİŞKİLİ HABERLER
Çekirdek, kestane ve fındığı sık tüketin!
Nevşah Fidan, mümkün olduğunca sık tüketilmesi gereken besinleri şöyle sıralıyor:
* Alkali su.
* Deniz tuzu.
* Doğal baharatlar.
* Limon, greyfurt, Hindistan cevizi ve vişne başta olmak üzere bazı meyveler.
* Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, keten tohumu yağı ve tüm doğal yağlar.
* Anne sütü ve keçi sütü.
* Badem, kestane, fındık ve ceviz.
* Şekerpancarı, turp, zencefil ve havuç.
* Kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, keten, susam, rezene, kimyon.
* Yeşil yapraklı sebzeler, salatalık, soya filizi, brokoli, lahana ve maydanoz.
Yayın tarihi: 1 Eylül 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/09/01/gny/haber,1BF347AAFA4B446B8746239CA2FAA502.html
Tüm hakları saklıdır.