kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cumhurbaşkanı da mantı 'Kaşık-la'dı

* GÜL'E KAHVALTIDA MANTI: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu gibi birçok önemli isim de Kaşık-la mantısını yedi. Hatta Sayın Cumhurbaşkanı'na kahvaltıda mantı yedirdik. Etli, tavuklu, diyet, yağ, tepsi mantısı yapıyoruz. Ayrıca Necmiye Hanım Tatlısı'nın patentini aldım. Yurtdışına tepsi tepsi tatlı satıyoruz.

* ANADOLU KADINI KAFASINA VURUNCA ŞAHLANIYOR: Para kazanmak değil başarılı olmak benim için önemliydi. Babam işadamıydı, eşim yine öyle. Her ikisi de gel beraber bir şeyler yapalım demedi. İşimi yaparken de dürüstlük, temizlik, kaliteden taviz vermedim. En temiz, güzel paketi kullanmaz, iyi servis yapmazsanız başarılı olamazsınız. Anadolu kadını kafasına vuruldukça şahlanıyor.

* MANTILAR MARKET RAFLARINDA: Şu anda 250 ev kadını ile birlikte çalışıyorum. Bunun dışında açtığımız restoranlarda birçok insana istihdam yarattık. 'Daha çok kadına iş verebilmem için daha çok mantı satmam gerekiyor' diyorum. İstanbul Şubesi'nin başında kızım Gamze duruyor. Üretimde de kızım Fige.