kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Trabzon'a uyarı

CEVAT KOL - Almanya
Geçtiğimiz günlerde Bundesliga'nın güçlü ekibi Werder Bremen'i 3-0 mağlup eden bordo-mavililer dün bir başka Alman 1. lig takımı Wolsfburg karşısında zorlandı, takım görüntüsü veremedi ..
Trabzonspor Almanya'da oynadığı 4. hazırlık maçında, Bundesliga'nın güçlü ekibi Wolsfburg'a 3-2 mağlup oldu. Hannover yakınlarındaki Celle kentinde oldukça gergin bir atmosferde oynanan maçta, iki sezon önce Trabzonspor'da forma giyen Marcelinho da Wolsfburg'un kaptanı olarak forma giydi. Yaklaşık 500 gurbetçi taraftarın da izlediği maçta Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Werder Bremen maçındaki 11'den değişik olarak sadece kalede Tolga'ya şans verdi. Kaptan Hüseyin'i yedek kulübesinde oturtan Yanal, genç futbolcu Ceyhun'u tecrübeli futbolcunun yerine düşündüğünün sinyallerini verdi. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk golü 42. dakikada geldi. Alvin'in sağdan ortaladığı topta, savunma ve kaleci Tolga topu ıskalayınca arka direkte Dzeko, topu boş kaleye gönderdi: 1-0. 52'de ceza sahası dışında topla buluşan Krzyowek'in sert şutuna, 2. yarı oyuna giren kaleci Onur müdahale edemedi: 2-0.

TRABZON SONRADAN AÇILDI
56'da Misimovic 3 kişiyi geçerek sağdan ceza alanı içine girdi ve yerden bir vuruşla Onur'u bir kez daha avladı: 3-0. Bu dakikadan sonra toparlanan Trabzon, 70'te Barış'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Umut'la gole çevirdi: 3-1. 81'de Ergin Keleş, savunmanın uzaklaştıramadığı topa ayak koyarak skoru belirleyen golü attı: 3-2.
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı