kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kafa karıştıran Alonso iddiaları

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso konusunda İngiliz basınında çıkan iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak Fenerbahçe'nin 16 milyon euroluk teklifine karşın Liverpool'un 20 milyon euroda ısrar ettiğini ve pazarlıkların sürdüğünü iddia eden İngiliz basınında bugün yine farklı iddialar vardı. İngiliz Daily Mail Gazetesi, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in Alonso için istedikleri rakamın verilmemesi halinde oyuncularını satmayacaklarını söylediğini iddia etti. Gazete konuyla ilgili haberinde 'Alonso'nun ucuza gitmektense kulübünde kalacağını' ifade ederek, Rafael Benitez'in de bu konuda ısrarlı olduğunu ve Alonso'yu istedikleri rakamın verilmemesi halinde takımda tutmak istediğini okurlarına aktardı.

Bir başka İngiliz gazetesi Daily Star ise bambaşka bir iddia ortaya attı. Gazete, manşetinden duyurduğu haberinde Xabi Alonso'nun Arsenal'le anlaşmak üzere olduğunu hatta Rafael Benitez'in de bu transfere onay verdiğini iddia etti. Daily Star, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in de Alonso transferinde ısrarcı olduğunu ve Milan'a sattıkları Flamini'nin yerini Alonso'yla doldurmayı planladığını savundu. Ancak gazetenin Alonso'nun, Liverpool tarafından istenen 20 milyon euroluk bonservisine karşın bonservis indirimi için pazarlıklarını sürdürdüğünü de aktardı.

Skysports adlı İnternet sitesi de Daily Star'ı kaynak gösterdiği haberinde Xabi Alonso'nun Arsenal'e transfer olmaya yakın olduğunu ziyaretçilerine duyurdu.

İHA