YULAF EZMESİ
* 1 kase yulaf ezmesi
* Su
* 1 avuç kuru üzüm
YAPILIŞI:
Yulaf ezmelerini bir kaba doldurun ve arzu ettiğiniz kıvama gelinceye kadar su ekleyip karıştırın. Tatlandırmak için de bir avuç kuru üzüm ekleyin.
MÜSLİ
* Yulaf
* Kuru üzüm
* Susam tohumu
* Fındık
* Ay çekirdeği
* Koyun sütü yoğurdu
YAPILIŞI:
Tahıllardan ikişer tatlı kaşığı alıp bir kaba doldurun ve yumuşamaları için akşamdan ıslatın. Sabah koyun sütü yoğurduyla yiyin.
ARMUT TATLISI
* 1 bardak elma suyu
* 1 armut
* 150 ml. keçi ya da koyun sütü yoğurdu
YAPILIŞI:
Armudu soyduktan sonra dilimleyip, elma suyu ile birlikte az su ilave edip bir tencereye yerleştirin. Dilimleri yumuşayana kadara kaynatın. Sudan çıkardığınız armutları kahvaltı tabağınıza koyup üzerine yoğurt dökün.
Yayın tarihi: 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/07/23/gny/haber,5F143D81AE65468EB01788C520137857.html
Tüm hakları saklıdır.