kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güiza, sırtında 14 numaralı formasıyla 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Şampiyon yapmak istiyorum

BAHADIR BEYARSLAN
4 yıllık sözleşme imzalayıp resmen F.Bahçeli olan Güiza, iddialı konuştu: F.Bahçe'yi hem burada hem Avrupa'da şampiyon yapmak istiyorum. Türkiye'de de gol kralı olmayı hedefliyorum."..
Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Gonzalez Güiza, 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Törendeki konuşmasına Türkçe, "Merhaba" diyerek başlayan İspanyol golcü, "Başkanımıza ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum" dedi. Güiza, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olmasının, üzerinde baskı yaratıp yaratmayacağı sorusuna, "Buraya gol kralı ve en pahalı isim olarak gelmek tabii ki baskı yaratır. Ama ben üzerime düşeni yapacağım. Luis Aragones ile çalışmak benim için şereftir" diye konuştu.

* GUİZA FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Asbaşkan Mahmut Uslu ise, "Bu transfer için bir ay mücadele ettik. İspanya'nın gol kralı Güiza, Türkiye'nin gol kralı ile birlikte F.Bahçe için mücadele edecek. İspanya'da penaltısız 27 gol çok önemli. İnşallah bizde de gollere devam edecek" ifadesini kullandı.

HEDEF EN AZ 27 GOL

İmza töreninin ardından FB TV'deki 'Gündem' programına katılan golcü yıldız, "Futbolcunun gelebileceği en yüksek noktalardayım. Kısmetimde bu vardı. Başka yere gidemezdim. F.Bahçe'yi hem burada hem de Avrupa'da şampiyon yapmak istiyorum. Burada da gol kralı olmak istiyorum. Amaçlarımdan biri en az 27 gol atmak. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak, Avrupa şampiyonluğu kadar heyecan verecek" şeklinde konuştu. Hobilerinin basketbol ile ailesi ve arkadaşları ile vakit geçirmek olduğunu söyleyen Güiza, "F.Bahçe taraftarı, oynayacağım futbolun tadını çıkarsın" yorumunu yaptı.