kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hidayet 2009 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri çerçevesinde sağlık kontrolünden geçti.

Gücümüz var

Geçen sezon NBA'de Orlando Magic forması altında fırtına gibi esen Hidayet Türkoğlu, 12 Dev Adam'ın 2009 Avrupa Şampiyonası elemelerini geçecek gücü olduğunu söyledi..
Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, 2009 Avrupa Şampiyonası elemelerinde A Milli Basketbol Takımı'na yakışanı yapacaklarını söyledi. Kendisine ve takım arkadaşlarına güvendiğini söyleyen milli yıldız, "Kadromuz elemeleri geçebilecek güçte. İyi bir kamp programı geçirdikten sonra 3 Eylül'de başlayacak maçlarda hiç fire vermeden A Milli Takımımız'ın yıllardır yaptığını biz de bu kadroyla devam ettirir ve 2009 Avrupa Şampiyonası'na gitme hakkını kazanırız" diye konuştu. Elemelerde C Grubu'nda Fransa, Belçika ve Ukrayna ile mücadele edeceklerini hatırlatan Hidayet, "Bizim için önemli olan, rakip kim olursa olsun her maça iyi bir şekilde konsantre olup, ciddiye alıp, kazanmaktır. Sonuçta herkesin amacı, 2009 Avrupa Şampiyonası'na gitme hakkı kazanmaktır" dedi.

KENDİMİ KANITLADIM
Kendi kariyeri ile ilgili de konuşan Hidayet, NBA'de en çok gelişme gösteren oyuncu ödülünü aldığı için çok mutlu ancak All- Star'a seçilmediği için de bir o kadar üzgün olduğunu belirterek şunları söyledi: "Her zaman All-Star'ı bir zirve olarak görmüşümdür. Oraya gelmem için çok az kalmıştı ama olmadı. Üzüldüm ama bunun beni çok etkilemesine izin vermedim. Zaten bunun neticesinde de en çok gelişme gösteren oyuncu ödülüne layık görüldüm. Tüm dünya benim neler yapabileceğimi gördü. Bundan sonra da bana düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim"