kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden.

Millilerimiz dört bir yerde
TENİS .Milli tenisçimiz Marsel İlhan, İsrail'de 6 numaralı seri başı olarak katıldığı, Ramah Hasharon Challenger Turnuvası'nda, 1 numaralı seri başı İsrailli Harel Levy'i 2-0 yenip yarı finale çıktı. Bir başka tenisçimiz Pemra Özgen de, İngiltere'de katıldığı bir turnuvada Rus Elena Chernyakova'yı 2-0 mağlup edip son 16'ya kaldı. A
TLETİZM .Polonya'da süren 12. Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası'nda finalde yarışan iki Türk sporcu da başarılı olamadı. Yüksek atlamada Burcu Ayhan 1.78'lik derecesi ile 10. sırada yer aldı. 3 bin metre finalinde ise Gülcan Mıngır 10:29.77 ile 12. oldu.
BASKETBOL .Tekerlekli Sandalye Basketbol 22 Yaş Altı Gençler Avrupa Şampiyonası finalinde Adana'da İspanya'ya 95-57 yenilen Türkiye 2.oldu.

Potada yabancıya düzenleme
BEKO Basketbol Ligi Lig Kurulu, lige yeni düzenlemeler getirdi. Yeni kurallara göre; en az biri Avrupalı olmak üzere maç kadrosunda 5 yabancı oyuncu bulundurabilecek olan kulüpler, bir sonraki sezonda ise Avrupalı oyuncu sayısını en az 2'ye çıkartacak. 2010-2011 sezonunda ise en az 3'ü Avrupalı olmak üzere toplamda 6 yabancı oyuncu kadroda bulundurulabilecek.

Getafe İbrahim Kaş'ı tanıttı
İSPANYOL ekibi Getafe, Beşiktaş'tan transfer ettiği milli futbolcu İbrahim Kaş'ı basına tanıttı. 4 yıllık sözleşme imzalayan Kaş, "Getafe gençlere fırsat yaratan bir takım. Ben de genç ve hedefleri olan bir futbolcuyum" dedi. Getafe Spor Direktörü Toni Munoz ise "İbrahim süratli ve agresif oynuyor. Öğrenmesi gerekenler de var ama burada kalitesini gösterecek" ifadesini kullandı.

Barcelona'da kaos yaşanıyor!
BARCELONA Başkanı Joan Laporta ayakta durmakta zorlanıyor. Geçen hafta yapılan güven oylamasında üyelerin büyük bir kesiminin 'hayır' demesine rağmen yeterli çoğunluk oluşmadığı için koltuğunu koruyan Laporta bu kez de 8 yöneticinin istifasıyla sarsıldı. Dünkü yönetim kurulu toplantısında 3'ü başkan yardımcısı olan 8 yönetici istifa etti. Şimdiye kadar toplam 16 yönetim kurulu üyesinin istifasına sebep olan Laporta ise işinin başında olduğunu belirterek, istifa edenlerin yerine yeni yöneticiler atayacağını açıkladı. Başkanın görev süresi 2010'da bitiyor.