kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gökhan, Hatay'da arkadaşının düğününe katıldı.

Beşiktaş'ta doğdum

Sözleşmesinin sona erdiği Beşiktaş'ın kendisi için her zaman özel olduğunu belirten Gökhan Zan, "Bu kulüpten ekmek yedim. Öncelik her zaman Beşiktaş'ındır" dedi..
Sezon bittiğinde Beşiktaş'ın önerdiği yeni sözleşme için 1.5 milyon euroluk teklifi az bulan Gökhan Zan şimdi yeniden siyah-beyazlı kulüp ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Avrupa Şampiyonası sonrası kendisine 1 haftalık izin verdiğini belirten milli futbolcu, şimdilik transferiyle ilgili bir şey düşünmediğini ancak önceliğin her zaman Beşiktaş'ta olduğunu söyledi. Bir arkadaşının düğünü için gittiği memleketi Hatay'da açıklamalar yapan tecrübeli defans oyuncusu, "Tatil dönüşü menajerimle birlikte Beşiktaş ile masaya oturacağız. Ben Beşiktaş'ta doğdum ve bu kulüpten ekmek yedim. Bu nedenle öncelik her zaman Beşiktaş'ındır. Eğer kulübümle anlaşamazsam Avrupa'dan da iyi bir teklif gelirse bunu değerlendiririm" diye konuştu.

ELEŞTİRİLERE İSYAN ETTİ
Hakkında çıkan transfer söylentilerini yalanlayan Gökhan Zan, çok sakatlandığı yönünde yapılan eleştirilere de tepki göstererek, "Sakatlığım futbol dışı bir sakatlanma değil. Bunu anlatamıyorum. Mücadele esnasında sakatlanıyorum" dedi. EURO 2008'de Türk Milli Takımı'nın elde ettiği başarılara da değinen Gökhan şunları söyledi: "Hocamız Fatih Terim bize inanılmaz bir takım ruhu aşıladı. Herkes yüreğiyle iki kişilik oynadı. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda her şeyi yaptık, bir tek eksiğimiz kupayı getiremememiz oldu."