kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Milli Takım kalecisi Volkan

Halk ne diyor?

New York Times hâlâ mağara devrinde yaşıyor..
ABD'nin New York Times ve International Herald Tribune gazetelerinin web sitesinde yayınlanan bir haberde, Milli Takım kalecisi Volkan, maçın sonunda yaptığı faul nedeniyle 'mağara adamı'na benzetildi.

İsa Arslan: Kaptan mağara adamı geliyor. Anacığım....

Ercan Saraslan: Bence Volkan'a ve bizim takıma ayıp etmişler. Bizim başarımızı çekemiyorlar. Onlar önce bilmedikleri futbolu öğrenip, sonra futbol hakkında yorum yapsınlar. Milli Takım'a canı gönülden başarılar dilerim.

Nedim Hason: Volkan'ın son dakika yaptığı çok saçma bir hareket... Maç bitmek üzere kazanıyoruz ve yaptığı şeye bak! Son dakika, ya gol yeseydik? Bu hareket Türkiye'nin prestijine hiç uymadı. Rüştü'nün gençliğini çok arayacağız galiba...

Ali Koçak: Volkan, sen bizim için her şeysin. Sakın canını sıkma! Kol kırılır yen içinde kalır. Bu arada New York Times gazetesinin mağara adamı benzetmesini de şiddetle kınıyorum. Demek ki onlar hâlâ mağara devrinde yaşıyorlar. Bu yüzden Volkan'ın hareketleri onlarda böyle bir çağrışım yaptı. Bizim insanımız mert ve gururludur. Bunu unutmayın!