kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Erdoğan, Bursa Hafif Raylı Sistemi (BursaRay) Doğu Etabı'nın açılışını treni kullanarak yaptı.

Erdoğan noktayı koydu

İsmet ACAR - SABAH
"Milletin egemenliğinin olmadığı yerde demokrasi de, laiklik de, hukuk da adalet de olmaz" diyen Başbakan Erdoğan, "Ankara'daki karanlık senaryoların içinde biz yokuz" vurgusu yaptı..
Bursa'da bazı tesislerin toplu açılışını yapan ve TOKİ'nin yaptırdığı bin 569 konutun anahtar teslim törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara'daki sonu gelmez tartışmaların, karanlık senaryoların, sanal gerilimlerin, sanal tehditlerin içinde biz yokuz" dedi. Milliyetsiz, milletsiz cumhuriyetin olmayacağını, milletin egemenliğinin olmadığı yerde de demokrasinin, laikliğin, hukukun ve adaletin olmayacağını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu: "Büyük düşünüyoruz, geleceği düşünüyoruz. Adımlarımızı da ona göre atıyoruz. Burada bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz gerginliklerin tarafı değiliz. Bizim gayemiz iş, hizmet, Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretmek. Bizim hedefimiz 81 ilimizi imar etmek, ihtiyaçlarını gidermek. Ankara'daki sonu gelmez tartışmaların, karanlık senaryoların, sanal gerilimlerin, sanal tehditlerin içinde biz yokuz. Bizi arayan Bursa'da Diyarbakır'da, Erzurum'da, Sivas'ta, Antalya'da, Sinop'ta, Batman'da, hizmetin peşinde bulur."

"YES'E BASARSAN..."
"Kapalı kapılar ardında herhangi bir medya organıyla ticari anlaşma yapmadı benim iktidarım" diyerek Kanatürk'le anlaşma yapan CHP'ye göndermede bulunan Erdoğan, geçtiğimiz hafta Diyarbakır'daki bir tarlada karşılaştığı genç kızın Deniz Baykal'a "lafla pilav olmaz" sözünü söylediğini hatırlattı. Başbakan, CHP'nin Kanaltürk'le ilişkilerine değinerek, şöyle dedi: "Bütün evraklar, bütün belgeleri ortada. Bir siyasi parti ticaretle uğraşmaz. Ana muhalefet partisi ticaretle uğraşıyor. Sık sık ekranlara gelip 'dinleniyoruz' diyor. 'No'ya basacak yerde 'Yes'e basarsan bu hale gelirsin. Olay budur."