kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ekmek ve pastanın katkısızı makbul

07.06.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Ekmek ve pastanın katkısızı makbul
Malum, artık her şeyin organik olanı makbul... Etiler Armutlu'da ilk şubesini açan L'Artisan Bakery de, katkısız ekmek ve pastalarıyla dikkat çekiyor. Burada doğal malzemeler kullanılıyor ve ürünlerin hazırlanmasından pişirilmesine tüm aşamalarda geleneksel yöntemler tercih ediliyor. Anadolu'nun farklı şehirlerindeki tarlalarda yetiştirilen tahıl, arpa ve yulaf, besin değerlerini kaybetmemeleri için su değirmenlerinde işlenerek un haline getiriliyor. L'Artisan Bakery'de, günlük hazırlanan ekmekler, taze meyvelerle hazırlanan tartlar, chesee cake çeşitleri, cookie'ler ve diyet ürünleri de var.