Yağla birlikte rendelenmiş havucu bir tencereye koyun ve bir dakika çevirin. Unu ilave ederek 2-3 dakika daha kavurun. Sütü ve et suyunu da ilave edip, kaynamaya bırakın. Kaynayınca kısık ateşe alıp 10 dakika daha pişirin. Tuzunu ve karabiberini ekleyin. Rendelenmiş kaşar peyniri ile servis yapın.
MALZEMELER 10 kişilik* 2 adet havuç
* 2 çorba kaşığı un
* 3 su bardağı süt
* 3 su bardağı et suyu
* 1 kahve fincanı sıvıyağ
* 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
* Tuz
* Karabiber
Yayın tarihi: 23 Mayıs 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/23/gny/haber,62C9777CAC334AC3B6E5D732EE2D3383.html
Tüm hakları saklıdır.