Bir servis tabağına 3 dilim tost ekmeğini dizin. Sarmısaklı yoğurdu, tuz ve mayonezle karıştırıp, yarısını ekmeklere sürün. Yumurtaları haşlayıp, kabuklarını soyun. Soğuduktan sonra rendeleyin, yoğurt sürülmüş ekmeklerin üzerine serpin. Üzerine diğer ekmekleri de yerleştirip, kalan mayonezli yoğurdu ekmeklerin üzerine yayın. En üste kalan yumurtayı da serpip, üstünü kırmızıbiber ve naneyle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 6 dilim tost ekmeği
* 2 adet yumurta
* 1 komposto kasesi sarmısaklı yoğurt
* 2 çorba kaşığı mayonez
* Tuz
* Nane
* Kırmızı toz biber
Yayın tarihi: 23 Mayıs 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/23/gny/haber,58766527D8A04AAF831127B6C86B35C0.html
Tüm hakları saklıdır.