Ispanağın saplarını kesip, yapraklarını ayırın. Bol suyla yıkadığınız yaprakları robottan geçirerek püre haline getirin. Haşlanmış patatesi, yoğurdu, mayonezi, zeytinyağını, dövülmüş sarmısağı ve tuzu ilave edip, robotta tekrar karıştırın. Bütün malzeme iyice bütünleştiğinde servis tabağına alın. Üzerini siyah ve yeşil zeytinlerle süsleyip servis yapın.
Malzemeler * 1 kg. ıspanak
* 1 adet haşlanmış patates
* 1 su bardağı süzme yoğurt
* 2 çorba kaşığı mayonez
* 2 diş sarmısak
* 1/2 çay bardağı zeytinyağı
* Süslemek için yeşil ve siyah zeytin
* Tuz
Yayın tarihi: 21 Mayıs 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/21/gny/haber,8A069FC96C594408ADE9300470EF1B86.html
Tüm hakları saklıdır.